Search
Now showing items 1-3 of 3
Fermente süt ürünlerinde tüketici algısı: tutundurma stratejileri
(Sidas Medya Tanıtım, 2019)
Süt ve süt ürünleri canlıların büyüme ve gelişmeleri için ihtiyacı olan besin öğelerini bünyesinde bulunduran önemli gıdalardır. Fermente süt ürünleri bu kategori içerisinde sütün zengin bileşiminden gelen yapısının yanı ...
Kefir: Bileşimi ve anti-ajan özellikleri
(İKSAD Publishing House, 2019)
Geçmişten günümüze geleneksel olarak üretilen kefir, sütteki laktozun başta laktik asit bakterileri (LAB) ve mayalar olmak üzere mikroorganizmalar tarafından laktik asit ve alkol fermentasyonları ile parçalanması sonucu ...
Fermente süt ürünlerinin insan sağlığına etkisi
(Osman SAĞDIÇ, 2018-08-05)
Süt ve süt ürünlerinin insan sağlığının iyileştirilmesi için yüksek bir potansiyele sahip olduğu uzun zamandır bilinmektedir. Fermente süt ürünleri insan beslenmesinin önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Son yıllarda ...