Fermente süt içeceklerinde süt bazlı protein kullanım olanakları
Citation
SAYGILI, D., KARAGÖZLÜ, C., (2019). Fermente süt içeceklerinde süt bazlı protein kullanım olanakları . 2. Ulusal Sütçülük Kongresi (pp.212-222). İzmir, TurkeyAbstract
Doğal yaşamın bir parçasını oluşturan ve insanlık tarihi ile eş bir geçmişe sahip olan fermente süt ürünleri, günümüzde süt endüstrisinin de önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Son yıllardaki çalışmaların odak noktası gıdaların besleyici özelliklerinin artırılması, ürün kalitesi ve fonksiyonel özelliklerinin geliştirilmesi olduğundan süt proteinleri üzerine bir eğilim olduğu görülmektedir.
Source
2. Ulusal Sütçülük KongresiCollections
- Bildiri Koleksiyonu [10]